Abs & Legs PRO
Abs & Legs PRO

Abs & Legs PRO

Επίπεδη κοιλιά
Σφιχτοί γλουτοί
Καλλίγραμμοι μηροί

Ποιος δεν θα ήθελε να έχει δυνατούς - καλοσχηματισμένους κοιλιακούς; Μακριά, καλίγραμμα, σφριγηλά πόδια; ΟΛΟΙ !!!

Σχεδιασμένο εώς την τελευταία λεπτομέρεια, γυμνάζει αρμονικά και συμμετρικά τα επίμαχα σημεία - ταμπού κάθε άντρα και γυναίκας στην εποχή μας. 

Με τη χρήση ενός ανατομικού στρώματος και του βάρους του σώματος μαθαίνεις να εκτελείς εκατοντάδες ασκήσεις, προσαρμόζοντας τες στα δεδομένα σου και βλέποντας αποτελέσματα στους κοιλιακούς και τα πόδια σου σε σύντομο χρονικό διάστημα.


Εκπαιδεύσου στο Abs & Legs Pro και μάθε τις βασικές έννοιες της γενικής προπονητικής, το βασικό ασκησιολόγιο για κοιλιακούς - ραχιαίους - πόδια, τις μέθοδους που θα χρησιμοποιήσεις για να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Με την εξειδικευμένη online εκπαίδευση που σου παρέχουμε μαθαίνεις επίσης : 

Εφαρμοσμένη ανατομία, κινησιολογία, Παραμετροποιήσεις, και τους βασικούς κανόνες ασφάλειας.

Αλλά η γνώση δεν σταματάει εδώ: Κάθε μήνα μία νέα προπονητική εμπειρία -μία νέα δομή και σειρά ασκήσεων σε περιμένει στο likeapro.gr να το δεις ( video ), να το μάθεις ( αναλυτικές σημειώσεις ), να το εφαρμόσεις στο σώμα σου.

Η Ασφαλής και Αποτελεσματική προπόνηση κοιλιακών, ραχιαίων και ποδιών απ´ευθείας σε σένα, από τις αυθεντίες, με σεβασμό και αγάπη.

Abs & Legs PROΤΟ Abs & Legs PRO ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ Abs & Legs PRO
Είναι το κατάλληλο πρόγραμμα για μένα;

Αν θες να δυναμώσεις - σχηματίσεις τα πόδια τους γλουτούς και τους κοιλιακούς που πάντα ονειρευόσουν τότε ...ΝΑΙ, το Abs & Legs Pro είνα το...ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ !!!

Τι κόστος έχει να αγοράσω τον απαιτούμενο εξοπλισμό;

Αν έχεις ήδη στη διάθεσή σου ένα στρωματάκι γυμναστικής (ΜΑΤ), τότε μπορείς να ξεκινήσεις άμεσα το ABS & LEG PRO. Αν δεν έχεις, μπορείς να το προμηθευτείς από τις συνεργαζόμενες με το Like a Pro εταιρείες στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

Σε πόσο διάστημα θα έχω δει τα πρώτα αποτελέσματα;

Στο πρώτο μήνα τα επίμαχα σημεία θα ξαφνιαστούν!

Mε την ολοκλήρωση του δεύτερου Update θα νιώθεις πόδια, γλουτούς και κοιλιακούς σφιχτούς και δυνατούς.

Μετά το τρίτο Update, η αλλαγή θα είναι ουσιαστική. Ο σχηματισμός στα σημεία «αιχμής» έχει ξεκινήσει !!

Προσοχή: Το  Abs & Legs Pro πρέπει να συνδυάζεται απαραίτητα με σωστή διατροφή για να επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Μπορώ να το συνδυάσω με κάποιο άλλο πρόγραμμα Like a Pro;

Βεβαίως. Ανάλογα με τις ανάγκες σου ένα τουλάχιστον από τα υπόλοιπα επτά (6) προγράμματα Like a Pro είναι στη διάθεσή σου να το μάθεις και να το εφαρμόσεις άμεσα στο σώμα σου!!

Μπες στη σελίδα «Become an Expert» και δες στο «Βήμα 1ο» τις επιλογές ανάλογα με την προσωπική στόχευση !!!

Είμαι έγκυος, μπορώ να εκπαιδευτώ στο πρόγραμμα;

Όπως και οι επαγγελματίες trainers έτσι και εσύ πρέπει πριν ξεκινήσεις να πάρεις τη γνώμη - κατεύθυνση του προσωπικού σου γυναικολόγου. Άπαξ και δοθεί η απαιτούμενη άδεια και οι ειδικές κατευθηντήριες γραμμές, τότε σε συνεννόηση με τον Master Trainer του προγράμματος εκπαιδεύεσαι και το προσαρμόζεις στις ανάγκες σου!!!

Όπως και οι επαγγελματίες trainers έτσι και εσύ πρέπει πριν ξεκινήσεις να πάρεις τη γνώμη - κατεύθυνση του προσωπικού σου γυναικολόγου. Άπαξ και δοθεί η απαιτούμενη άδεια και οι ειδικές κατευθηντήριες γραμμές, τότε σε συνεννόηση με τον Master Trainer του

Τα προγράμματα Like a Pro απευθύνονται σε υγιή άτομα και μόνο. Αν υπάρχει διαγνωσμένη παθογένεια τότε πρέπει να δοθεί άδεια και ειδικές κατευθυντήριες γραμμές από αρμόδιο ορθοπεδικό ή φυσικοθεραπευτή.

Κατόπιν αυτών και σε άμεση συνεννόηση με τον Master Trainer του προγράμματος εκπαιδεύεσαι και το προσαρμόζεις στις ανάγκες σου!!!

Πόσο κοστίζει η on line εκπαίδευση πόσο η μηνιαία συνδρομή του προγράμματος;

-Η  on line εκπαίδευση είναι ΔΩΡΕΑΝ.

-Η μηνιαία συνδρομή κοστίζει ΜΟΝΟ 9€  !!!

*Απόκτησε ΔΩΡΕΑΝ την προνομιακή κάρτα μέλους με τιμές υπερχονδρικής σε όλες τις συνεργαζόμενες με το δίκτυό μας εταιρίες.

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ

ΓΙΝΕ ΕΙΔΙΚΟΣΓΙΝΕ ΕΙΔΙΚΟΣ

ΓΙΝΕ ΕΙΔΙΚΟΣ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΓΥΜΝΑΣΟΥ 30 ΗΜΕΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ