Cross Training PRO
Cross Training PRO

Cross Training PRO

Πολύπλευρη φυσική κατάσταση
Μυϊκή αντοχή και συντονισμός
Λειτουργικά αθλητικό σώμα

Θες να κερδίσεις χρόνο; Να κερδίσεις το στοίχημα της φυσικής κατάστασης;

Να μάθεις να γυμνάζεσαι σαν...αθλητής;;;

Ήρθε η ώρα να το πετύχεις.

Οι Master Trainers του Like a Pro σε εκπαιδεύουν σε μία προπονητική μέθοδο που κάνει θραύση σε ολόκληρο τον κόσμο τα τελευταία χρόνια.

Μεσαίας και υψηλής έντασης ( ανάλογα με το επίπεδο σου ) προπόνηση σχεδιασμένη με εναλλαγές αερόβιων - αναερόβιων προσαρμογών που επιφέρει δραστική βελτίωση στη φυσική κατάσταση ( καρδιαναπνευστικό, κυκλοφορικό σύστημα ), κάψιμο λίπους και μυική τόνωση!!!

Με τη χρήση ενός ανατομικού στρώματος, του βάρους του σώματος, και μικρό εξοπλισμό ( αλτήρες, λάστιχο ή μπάρα ) δημιουργείς το δικό σου προσωπικό γυμναστήριο και μαθαίνεις να εκτελείς εκατοντάδες ασκήσεις, με δομημένο - αξιόπιστο προπονητικό πλάνο εύκολα και αποτελεσματικά.


Εκπαιδεύσου στο Cross Training Pro και μάθε τις βασικές έννοιες της εναλλασόμενης προπόνησης, το βασικό ασκησιολόγιο με το βάρος του σώματος, αλτήρες και μπάρα, τις μέθοδους που θα χρησιμοποιήσεις για να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα:

Με την εξειδικευμένη online εκπαίδευση που σου παρέχουμε μαθαίνεις επίσης : 

Εφαρμοσμένη ανατομία, κινησιολογία, παραμετροποιήσεις στην ένταση και το ασκησιολόγιο, τους βασικούς κανόνες ασφάλειας.

Αλλά η γνώση δεν σταματάει εδώ: Κάθε μήνα μία νέα προπονητική εμπειρία -μία νέα δομή - προπονητικό πλάνο και σειρά ασκήσεων σε περιμένει στο likeapro.gr να το δεις ( video ), να το μάθεις ( αναλυτικές σημειώσεις ), να το εφαρμόσεις στο σώμα σου.

Η πλέον Αθλητική προπόνηση απ´ευθείας σε σένα, από τις αυθεντίες, με σεβασμό και αγάπη.

Cross Training PROΤΟ Cross Training PRO ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ Cross Training PRO
Είναι το κατάλληλο πρόγραμμα για μένα;

Αν θες να βελτιώσεις τη φυσική κατάσταση και το καρδιοαναπνευστικό σου σύστημα, να μειώσεις λίπος και να αποκτήσεις ένα καλογυμνασμένο - αθλητικό κορμί τότε ...ΝΑΙ, το Cross Training Pro θα σε βοηθήσει να πετύχεις το στόχο σου !!!

Τι κόστος έχει να αγοράσω τον απαιτούμενο εξοπλισμό;

Αν έχεις ήδη στη διάθεσή σου μία μπάρα, τους ανάλογους δίσκους βάρους ("πιάτα") και ένα στρωματάκι γυμναστικής, τότε μπορείς να ξεκινήσεις άμεσα το Cross Training Pro. Σε περίπτωση που δεν έχεις καθόλου εξοπλισμό (ή χρειάζεσαι κάτι συμπληρωματικά), μπορείς να προμηθευτείς τον εξοπλισμό που χρειάζεσαι από τις συνεργαζόμενες με το Like a Pro εταιρείες στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς - θα χρειαστείς 1 στρώμα MAT, 1 μπάρα με τους ανάλογους δίσκους βάρους και 2 μπαράκια αλτήρων ή βαράκια.

Σε πόσο διάστημα θα έχω δει τα πρώτα αποτελέσματα;

Στο πρώτο μήνα θα μπορείς να διακρίνεις προπόνηση με την προπόνηση βελτίωση στην εκτέλεση των ασκήσεων και την αντοχή.

Mε την ολοκλήρωση του δεύτερου Update το καρδιοαναπνευστικό σου σύστημα θα λειτουργεί πολύ καλύτερα.

Μετά το τρίτο Update, η αλλαγή θα είναι ουσιαστική. Το σώμα θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου: Εικόνα και απόδοση!!!

Προσοχή: Το  Cross Training Pro πρέπει να συνδυάζεται απαραίτητα με σωστή διατροφή για να επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Μπορώ να το συνδυάσω με κάποιο άλλο πρόγραμμα Like a Pro;

Βεβαίως. Ανάλογα με τις ανάγκες σου ένα τουλάχιστον από τα υπόλοιπα έξι (6) προγράμματα Like a Pro είναι στη διάθεσή σου να το μάθεις και να το εφαρμόσεις άμεσα στο σώμα σου!!

Μπες στη σελίδα «Become an Expert» και δες στο «Βήμα 1ο» τις επιλογές ανάλογα με την προσωπική στόχευση !!!

Είμαι έγκυος, μπορώ να εκπαιδευτώ στο πρόγραμμα;

Όπως και οι επαγγελματίες trainers έτσι και εσύ πρέπει πριν ξεκινήσεις να πάρεις τη γνώμη - κατεύθυνση του προσωπικού σου γυναικολόγου. Άπαξ και δοθεί η απαιτούμενη άδεια και οι ειδικές κατευθηντήριες γραμμές, τότε σε συνεννόηση με τον Master Trainer του προγράμματος εκπαιδεύεσαι και το προσαρμόζεις στις ανάγκες σου!!!

Ενδείκνυται για άτομα με χρόνιες παθήσεις;

Τα προγράμματα Like a Pro απευθύνονται σε υγιή άτομα και μόνο. Αν υπάρχει διαγνωσμένη παθογένεια τότε πρέπει να δοθεί άδεια και ειδικές κατευθυντήριες γραμμές από αρμόδιο ορθοπεδικό ή φυσικοθεραπευτή.

Κατόπιν αυτών και σε άμεση συνεννόηση με τον Master Trainer του προγράμματος εκπαιδεύεσαι και το προσαρμόζεις στις ανάγκες σου!!!

Πόσο κοστίζει η on line εκπαίδευση πόσο η μηνιαία συνδρομή του προγράμματος;

-Η  on line εκπαίδευση είναι ΔΩΡΕΑΝ.

-Η μηνιαία συνδρομή κοστίζει ΜΟΝΟ 9€  !!!

*Απόκτησε ΔΩΡΕΑΝ την προνομιακή κάρτα μέλους με τιμές υπερχονδρικής σε όλες τις συνεργαζόμενες με το δίκτυό μας εταιρίες.

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ

ΓΙΝΕ ΕΙΔΙΚΟΣΓΙΝΕ ΕΙΔΙΚΟΣ

ΓΙΝΕ ΕΙΔΙΚΟΣ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΓΥΜΝΑΣΟΥ 30 ΗΜΕΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ