Indoor Cycling PRO
Indoor Cycling PRO

Indoor Cycling PRO

Καρδιοαναπνευστική αντοχή
Δυναμική λιποδιάλυση
Σύσφιγξη ποδιών-γλουτών

Πάρε το τιμόνι στα χέρια σου!!

Κάνε το γύρο του κόσμου μέσα από το σπίτι σου!!

Ανέβα πλαγιές, κάνε Downhill, βγες στην κεντρική λεωφόρο και...τρέξε!!!

Κάψε εκατοντάδες θερμίδες σε 50 και μόνο λεπτά!!

Το απόλυτο πρόγραμμα εσωτερικής ποδηλασίας είναι εδώ: Στο δικό σου χώρο. Σε προ(σ)καλεί να το καβαλήσεις και να ταξιδέψεις μαζί του!!

Εμείς θα σε μάθουμε πως:

Με τη χρήση ειδικά σχεδιασμένου ποδηλάτου εσωτερικής χρήσης να σχεδιάζεις διαδρομές, να μετράς την ένταση σου, να καις θερμίδες, να γυμνάζεις την καρδιά σου.

Με τη μουσική που σε εκφράζει και την ένταση που σου ταιριάζει...η κάθε διαδρομή γίνεται μία μοναδική εμπειρία!!


Εκπαιδεύσου on line στο Indoor Cycling Pro και μάθε επίσης τις βασικές παραμέτρους καρδιοαναπνευστικής άσκησης, τους κανόνες ασφάλειας.

Αλλά η γνώση δεν σταματάει εδώ: Κάθε μήνα μία νέα προπονητική εμπειρία -μία νέα δομή και σειρά ασκήσεων σε περιμένει στο likeapro.gr να το δεις ( video ), να το μάθεις ( αναλυτικές σημειώσεις ), να το εφαρμόσεις στο σώμα σου.

Η πλέον αποτελεσματική καρδιοαναπνευστική προπόνηση απ´ευθείας σε σένα, από τις αυθεντίες, με σεβασμό και αγάπη.

Indoor Cycling PROΤΟ Indoor Cycling PRO ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ Indoor Cycling PRO
Είναι το κατάλληλο πρόγραμμα για μένα;

Αν θες να βελτιώσεις τη φυσική κατάσταση και το καρδιοαναπνευστικό σου σύστημα, να μειώσεις λίπος και να αποκτήσεις ένα καλογυμνασμένα - καλοσχηματισμένα πόδια τότε ...ΝΑΙ, το Indoor Cycling  Pro αποτελεί την ιδανική επιλογή για να πετύχεις το στόχο σου !!!

Τι κόστος έχει να αγοράσω τον απαιτούμενο εξοπλισμό;

Αν δεν έχεις ήδη το ειδικά διαμορφωμένο-σχεδιασμένο ποδήλατο για ποδηλασία εσωτερικού χώρου, μπορείς να το προμηθευτείς από τις συνεργαζόμενες με το Like a Pro εταιρείες στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

Σε πόσο διάστημα θα έχω δει τα πρώτα αποτελέσματα;

Στο πρώτο μήνα θα μπορείς να διακρίνεις προπόνηση με την προπόνηση βελτίωση στην αντοχή.

Mε την ολοκλήρωση του δεύτερου Update το καρδιοαναπνευστικό σου σύστημα θα λειτουργεί πολύ καλύτερα - τα πόδια σου θα έχουν αποκτήσει δύναμη και σχήμα.

Μετά το τρίτο Update, η αλλαγή θα είναι ουσιαστική. Ο μεταβολισμός σου θα έχει περάσει σε...άλλο επίπεδο: Καύση λίπους στο maximum!!!

Προσοχή: Το  Indoor Cycling Pro πρέπει να συνδυάζεται απαραίτητα με σωστή διατροφή για να επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Μπορώ να το συνδυάσω με κάποιο άλλο πρόγραμμα Like a Pro;

Βεβαίως. Ανάλογα με τις ανάγκες σου ένα τουλάχιστον από τα υπόλοιπα έξι (6) προγράμματα Like a Pro είναι στη διάθεσή σου να το μάθεις και να το εφαρμόσεις άμεσα στο σώμα σου!!

Μπες στη σελίδα «Become an Expert» και δες στο «Βήμα 1ο» τις επιλογές ανάλογα με την προσωπική στόχευση !!!

Είμαι έγκυος, μπορώ να εκπαιδευτώ στο πρόγραμμα;

Όπως και οι επαγγελματίες trainers έτσι και εσύ πρέπει πριν ξεκινήσεις να πάρεις τη γνώμη - κατεύθυνση του προσωπικού σου γυναικολόγου. Άπαξ και δοθεί η απαιτούμενη άδεια και οι ειδικές κατευθηντήριες γραμμές, τότε σε συνεννόηση με τον Master Trainer του προγράμματος εκπαιδεύεσαι και το προσαρμόζεις στις ανάγκες σου!!!

Ενδείκνυται για άτομα με χρόνιες παθήσεις;

Τα προγράμματα Like a Pro απευθύνονται σε υγιή άτομα και μόνο. Αν υπάρχει διαγνωσμένη παθογένεια τότε πρέπει να δοθεί άδεια και ειδικές κατευθυντήριες γραμμές από αρμόδιο ορθοπεδικό ή φυσικοθεραπευτή.

Κατόπιν αυτών και σε άμεση συνεννόηση με τον Master Trainer του προγράμματος εκπαιδεύεσαι και το προσαρμόζεις στις ανάγκες σου!!!

Πόσο κοστίζει η on line εκπαίδευση πόσο η μηνιαία συνδρομή του προγράμματος;

-Η  on line εκπαίδευση είναι ΔΩΡΕΑΝ.

-Η μηνιαία συνδρομή κοστίζει ΜΟΝΟ 9€  !!!

*Απόκτησε ΔΩΡΕΑΝ την προνομιακή κάρτα μέλους με τιμές υπερχονδρικής σε όλες τις συνεργαζόμενες με το δίκτυό μας εταιρίες.

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ

ΓΙΝΕ ΕΙΔΙΚΟΣΓΙΝΕ ΕΙΔΙΚΟΣ

ΓΙΝΕ ΕΙΔΙΚΟΣ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΓΥΜΝΑΣΟΥ 30 ΗΜΕΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ