Cardio Fight PRO
Cardio Fight PRO

Cardio Fight PRO

Ισχυρή αυτοπεποίθηση
Εκτόνωση άγχους
Μυϊκή τόνωση και απώλεια λίπους

Θες να εκτονωθείς; Να κάψεις εκατοντάδες θερμίδες μαθαίνοντας ταυτόχρονα βασικές τεχνικές και κινήσεις από μαχητικές τέχνες;

Ήρθε ή ώρα να γίνεις και εσύ Fighter !!

Ποτέ ένα πρόγραμμα άσκησης δεν συνδύαζε τόσα πολλά: Ένταση, δύναμη, έκρηξη, τεχνική, ενέργεια !!

Χωρίς εξοπλισμό αλλά με δυνατή μουσική και διάθεση για εκτόνωση δημιουργείς το ιδανικό περιβάλλον για μια προπόνηση Cardio άνευ προηγουμένου !!

Εμείς θα σε μάθουμε:

Όλο το βασικό ασκησιολόγιο ( τεχνική - παραμετροποιήσεις ) για κορμό, άνω και κάτω άκρα, σχεδιασμό προγράμματος, να μετράς την ένταση σου.

Οι μέθοδοι προπόνησης στο προσωπικό σου πρόγραμμα άσκησης αλλάζουν κάθε μήνα με μοναδικό στόχο να δώσουν νέες προσαρμογές και ώθηση το σώμα σου !!!


Εκπαιδεύσου on line στο Cardio Fight Pro και μάθε επίσης τις βασικές παραμέτρους καρδιοαναπνευστικής άσκησης, τους κανόνες ασφάλειας.

Αλλά η γνώση δεν σταματάει εδώ: Κάθε μήνα μία νέα προπονητική εμπειρία -μία νέα δομή και σειρά ασκήσεων σε περιμένει στο likeapro.gr να το δεις ( video ), να το μάθεις ( αναλυτικές σημειώσεις ), να το εφαρμόσεις στο σώμα σου.

Η πλέον αποτελεσματική καρδιοαναπνευστική προπόνηση απ´ευθείας σε σένα, από τις αυθεντίες, με σεβασμό και αγάπη.

Cardio Fight PROΤΟ Cardio Fight PRO ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ Cardio Fight PRO
Είναι το κατάλληλο πρόγραμμα για μένα;

Αν θες να βελτιώσεις τη φυσική κατάσταση και το καρδιοαναπνευστικό σου σύστημα, να μειώσεις λίπος, να αποκτήσεις ένα καλογυμνασμένο - αθλητικό κορμί, να εκτονωθείς, να μάθεις βασική τεχνική σε κινήσεις από μαχητικές τέχνες τότε ...ΝΑΙ, το Cardio Fight  Pro θα το αγαπήσεις !!!

Τι κόστος έχει να αγοράσω τον απαιτούμενο εξοπλισμό;

Μπορείς να το ξεκινήσεις άμεσα χωρίς κανένα επιπλέον κόστος! Αν θέλεις -προαιρετικά- να προμηθευτείς τις ειδικές δέστρες χεριών, μπορείς να τις βρεις στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς στις συνεργαζόμενες εταιρείες με το Like a Pro.

Σε πόσο διάστημα θα έχω δει τα πρώτα αποτελέσματα;

Στο πρώτο μήνα θα μπορείς να διακρίνεις ουσιαστική  βελτίωση στην τεχνική των κινήσεων και την αντοχή.

Mε την ολοκλήρωση του δεύτερου Update το καρδιοαναπνευστικό σου σύστημα θα λειτουργεί πολύ καλύτερα - Οι μετακαύσεις θα είναι για πολλές ώρες μετά την προπόνηση !!

Μετά το τρίτο Update η εκτόνωση, το κέφι, η ένταση και ο ιδρώτας θα έχουν ως αποτέλεσμα ένα μαχητικό σώμα !!!

Προσοχή: Το  Cardio Fight Pro πρέπει να συνδυάζεται απαραίτητα με σωστή διατροφή για να επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Μπορώ να το συνδυάσω με κάποιο άλλο πρόγραμμα Like a Pro;

Βεβαίως. Ανάλογα με τις ανάγκες σου ένα τουλάχιστον από τα υπόλοιπα έξι (6) προγράμματα Like a Pro είναι στη διάθεσή σου να το μάθεις και να το εφαρμόσεις άμεσα στο σώμα σου!!

Μπες στη σελίδα «Become an Expert» και δες στο «Βήμα 1ο» τις επιλογές ανάλογα με την προσωπική στόχευση !!!

Είμαι έγκυος, μπορώ να εκπαιδευτώ στο πρόγραμμα;

Όπως και οι επαγγελματίες trainers έτσι και εσύ πρέπει πριν ξεκινήσεις να πάρεις τη γνώμη - κατεύθυνση του προσωπικού σου γυναικολόγου. Άπαξ και δοθεί η απαιτούμενη άδεια και οι ειδικές κατευθηντήριες γραμμές, τότε σε συνεννόηση με τον Master Trainer του προγράμματος εκπαιδεύεσαι και το προσαρμόζεις στις ανάγκες σου!!!

Ενδείκνυται για άτομα με χρόνιες παθήσεις;

Τα προγράμματα Like a Pro απευθύνονται σε υγιή άτομα και μόνο. Αν υπάρχει διαγνωσμένη παθογένεια τότε πρέπει να δοθεί άδεια και ειδικές κατευθυντήριες γραμμές από αρμόδιο ορθοπεδικό ή φυσικοθεραπευτή.

Κατόπιν αυτών και σε άμεση συνεννόηση με τον Master Trainer του προγράμματος εκπαιδεύεσαι και το προσαρμόζεις στις ανάγκες σου!!!

Πόσο κοστίζει η on line εκπαίδευση πόσο η μηνιαία συνδρομή του προγράμματος;

-Η  on line εκπαίδευση είναι ΔΩΡΕΑΝ.

-Η μηνιαία συνδρομή κοστίζει ΜΟΝΟ 9€  !!!

*Απόκτησε ΔΩΡΕΑΝ την προνομιακή κάρτα μέλους με τιμές υπερχονδρικής σε όλες τις συνεργαζόμενες με το δίκτυό μας εταιρίες.

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ

ΓΙΝΕ ΕΙΔΙΚΟΣΓΙΝΕ ΕΙΔΙΚΟΣ

ΓΙΝΕ ΕΙΔΙΚΟΣ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΓΥΜΝΑΣΟΥ 30 ΗΜΕΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ